Kirkonseutu

Talviniitty

Tällä hetkellä ei vapaita tontteja.
Vireillä olevan kaavanmuutoksen valmistuttua alueelta luovutetaan vielä 3 omakotitonttia Manunlenkin varrelta.

Keskustan monipuoliset palvelut lähellä

Talviniityn alueelta Liedon keskustan monipuoliset palvelut ovat hyvin saavutettavissa. Keskustaan matkan voi taittaa mukavasti vaikka pyöräillen kevyen liikenteen väyliä ja viihtyisiä pikkukatuja pitkin. Uuteen kisakallion päiväkotiin on matkaa 1,5 km. Uudesta 10-tien liittymästä Turkuun ajaa alle 20 minuutussa. Liikkuminen on sujuvaa myös Fölin kyydissä, Nuolemon päätepysäkille on matkaa alle kilometri ja pysäkille valmistuu liityntäpysäköinti sekä autoille että polkupyörille.

Monien harrastusmahdollisuuksien äärellä

Talviniityn lähellä on useita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Luonnossa liikkuvia herkkusuita ilahduttavat aivan kotioven takana odottavat runsaat sieni- ja marjamättäät. Ankka-Nautela luontopolku laavuineen sekä Parmaharjun laaja ulkoilualue sijaitsevat molemmat lähellä Talviniityn aluetta. Aktiivisemmalle liikkujalle Liedon keskustasta löytyvät esimerkiksi huipputason maastopyörä- ja frisbeegolf-radat sekä tekonurmikenttä ja monitoimihalli, Lieto-halli.

Kartta - Kirkonseutu / Talviniitty

Eteläosa

Manunlenkki, ulkokaari

Manunlenkki 8 12173/1 poistettu myynnistä toistaiseksi kaavanmuutos 2022
Manunlenkki 6 12173/2 poistettu myynnistä toistaiseksi kaavanmuutos 2022

v = kiinteä hinta, vuokrausmahdollisuus

Ruohomäentien ja VT10 risteys valmistuu syksyllä 2021.
VT10:lle tulee kanavoitu kääntyminen vasemmalle Turun suunnasta tultaessa ja lisäksi risteykseen tulee saareke kevyenliikenteen väylälle.

Katso välilehti 'Risteysalueen asemapiirros'.

TONTTIEN HAKUOHJE:

  • Tonttia haetaan sähköisellä lomakkeella, johon pääsee yläpuolella olevassa kartassa tonttia klikkaamalla. Kartan oikeaan laitaan avautuu ikkuna, jossa on ensin tontin tiedot ja niiden alapuolella kohdat '+ lisää tämä tontti hakemukseen' ja 'siirry hakemukseen'.
  • Voit avata karttaikkunan myös isompaan kokoon tästä: https://kartta.lieto.fi/link/oSy64​
  • Tonttia valitessanne, ottakaa maastoon mukaan asiantuntija ja tutustukaa rakentamistapaohjeisiin ja varmistakaa, että haluamanne talo sopii tontille, jota haette.