Kirkonseutu

Talviniitty

Talviniityn alueelta luovutetaan kolme omakotitonttia helmikuussa 2023.
Tonttien hakuaika on 10.2.-28.2.2023.

Keskustan monipuoliset palvelut lähellä

Talviniityn alueelta Liedon keskustan monipuoliset palvelut ovat hyvin saavutettavissa. Keskustaan matkan voi taittaa mukavasti vaikka pyöräillen kevyen liikenteen väyliä ja viihtyisiä pikkukatuja pitkin. Uuteen kisakallion päiväkotiin on matkaa 1,5 km. Uudesta 10-tien liittymästä Turkuun ajaa alle 20 minuutussa. Liikkuminen on sujuvaa myös Fölin kyydissä, Nuolemon päätepysäkille on matkaa alle kilometri ja pysäkille valmistuu liityntäpysäköinti sekä autoille että polkupyörille.

Monien harrastusmahdollisuuksien äärellä

Talviniityn lähellä on useita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Luonnossa liikkuvia herkkusuita ilahduttavat aivan kotioven takana odottavat runsaat sieni- ja marjamättäät. Ankka-Nautela luontopolku laavuineen sekä Parmaharjun laaja ulkoilualue sijaitsevat molemmat lähellä Talviniityn aluetta. Aktiivisemmalle liikkujalle Liedon keskustasta löytyvät esimerkiksi huipputason maastopyörä- ja frisbeegolf-radat sekä tekonurmikenttä ja monitoimihalli, Lieto-halli.

Kartta - Kirkonseutu / Talviniitty

Manunlenkin omakotitontit

Manunlenkki 6a 1461 m² 321* k-m² 50 000 € tp
Manunlenkki 6b 1076 m² 237* k-m² 47 000 € tp
Manunlenkki 8 1137 m² 250* k-m² 47 000 € tp

Tonttien 1. hakukierros 10.2.-28.2.2023

Alueen kunnallistekniikka on valmis, rakentamaan pääsee heti.

tp: tarjouspohjahinta, tontit myydään tarjousten perusteella

Lisäksi saa rakentaa enintään 60 k-m² talousrakennuksia.
Lisärakennusoikeus ei koske rinneratkaisuja, joissa kellarikerrokseen voi rakentaa aputiloja, joita ei lasketa rakennusoikeuteen.

TONTTIEN HAKUOHJE:

  • Tonttia haetaan sähköisellä lomakkeella, johon pääsee yläpuolella olevassa kartassa tonttia klikkaamalla. Kartan oikeaan laitaan avautuu ikkuna, jossa on ensin tontin tiedot ja niiden alapuolella kohdat '+ lisää tämä tontti hakemukseen' ja 'siirry hakemukseen'. Haku aktivoituu 10.2.2023, kyseisiä toimintoja ei ole ennen tätä näkyvissä.
  • Voit avata karttaikkunan myös omaan välilehteen tästä: https://kartta.lieto.fi/link/oSy64​
  • Tarjouspohjahintaisten tonttien osalta jätetään erillinen tarjous kaikille niille tonteille, joita haet. Suurimman tarjouksen tehnyt hakija saa tontin. Mikäli tontille kohdistuu vähintään kaksi yhtä suurta suurinta tarjousta, järjestetään jatkotarjouskilpailu suurimman tarjouksen tehneiden hakijoiden kesken.
  • Jokaiselle hakijalle ilmoitetaan haun tulos, sekä samalla pyydetään varmistamaan tontin ostaminen/vuokraaminen. Tieto lähetetään sähköpostilla (pyydettäessä postitse). Varmistus tulee antaa 7 päivän kuluessa.
  • Omakotitonttien osalta samaan talouteen kuuluvat katsotaan yhdeksi hakijaksi, samoin yrityksen omistajat.

Tonttia valitessanne, ottakaa maastoon mukaan asiantuntija ja tutustukaa rakentamistapaohjeisiin ja varmistakaa, että haluamanne talo sopii tontille, jota haette.