Yritysalue

Avanti 1

Avanti on Liedon vauhdikkaimmin kasvava yritysalue ja Turun seudun logistiikan keskus. Sijainti nopeiden teiden tuntumassa antaa yrittäjälle etumatkaa. Avantin tukeva ja kovapohjainen tonttimaa sopii parhaiten raskaan liikenteen yrityksille.

TARJOLLA KOVAPOHJAISTA TONTTIMAATALieto - Avanti

Seudullisesti johtavaksi logistiikan ja raskaan liikenteen myynti-, huolto- ja korjauskeskittymäksi nousseella Avantin alueella on tarjolla yli 20 hehtaaria tasaiseksi louhittua, kovapohjaista tonttimaata. Tonttien hinnat Avantin alueelta ovat alkaen 30 €/m².

HYVÄ JA KESKEINEN SIJAINTI

Avantin yritystonteilla on keskeinen sijainti Turun ohikulkutien ja 10-tien varrella. Turku–Tampere ja Turku–Helsinki moottoritiet ovat nopeasti saavutettavissa. Avantin alueelta Turkuun ajaa 10 minuutissa ja Naantalin satamaan 20 minuutissa. Arkea helpottavat suuri ruokamarket aivan lähietäisyydellä ja Postin Yrityspiste peräti samalla Avantin yritysalueella.

YRITYSHANKKEET NOPEASTI KÄYNTIIN

Liedossa yrittäminen ei ole yksilölaji, vaan yrityshankkeet voidaan polkaista käyntiin nopeasti. Heti sopivan tonttimaan löydyttyä, rakennushankkeiden toteuttaminen on nopeaa kunnanpäättäjiän ripeän toiminnan ansiosta. Tonttisuunnittelu on joustavaa ja tonttirajat ohjeellisia ja siksi myös muokattavissa tarpeen mukaan. Tervetuloa yrittäjäksi Avantiin, jossa yritysilmapiiri on huipussaan.

Kartta - Yritysalue / Avanti 1