Ilmarinen

Halmela

Suositulla Halmelan alueella palautettu yksi tontti myyntiin 9.3.2021. Myös vuokrausmahdollisuus.

Päivittäin tarvittavat palvelut lähellä

Halmelan alueen tonteilta on hyvät kulkuyhteydet palveluiden luokse. Lähikauppa sekä Ilmaristen päiväkoti ja yhtenäiskoulu sijaitsevat vain 500 metrin päässä. Liedon keskustassa, kolmen kilometrin päässä on kirjasto, pankki ja terveyskeskus. Keskustaan matkan voi taittaa mukavasti vaikka pyöräillen kevyen liikenteen väyliä pitkin. Lähin suuri kauppakeskus sijaitsee 15 minuutin automatkan päässä. Turun keskustan palveluiden luokse Halmelan alueelta ajaa autolla 20 minuutissa. Liikkuminen on sujuvaa myös julkisen liikenteen, Fölin kyydissä. Lähimmät pysäkit ovat alle kilometrin päässä kaikilta tonteilta.

Monien harrastusmahdollisuuksien tuntumassa

Halmelan alueen lähellä on useita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Vain muutaman kilometrin päässä sijaitsee Metsämäen hevostalli ja ravirata. Läheinen Aurajoki taas tarjoaa mukavat puitteet melontaharrastukselle kauniissa kansallismaisemissa. Tonttien sijainti on mainio myös aktiiviselle liikkujalle. Leikkipuisto, urheilukenttä ja valaistu kuntorata sijaitsevat kivenheiton päässä tonteilta ja Liedon keskustassa sijaitsevat sm-tason frisbeegolf- ja maastopyöräradat.

Koti keskellä luonnonkauniita maisemia

Tonttien lähimaasto on oiva paikka luonnossa liikkumiseen. Asukkaita ilahduttavat aivan kotioven takana runsaat sieni- ja marjamättäät. Aurajoki rantatörmineen ilahduttaa asukkaita vuoden ympäri. Nautelankoskelle (koski, museo, luontopolku) on alueelta sujuva pyöräreitti ja kauempana on suosittu Kuhankuonon retkeilyreitistö, jonka merkityt polut, sillat ja pitkospuut odottavat kulkijaa.

Kartta - Ilmarinen / Halmela

Halmelan laajennusalueen vapaat tontit

Ahdinmäki

Ahdinmäki 2 32280/5 1104 m² 40 000 €

 

 

Alueen tontit ovat vapaasti haettavissa.
Tonteille pääsee heti rakentamaan.