Ilmarinen

Halmelan laajennus 2

Suosittu Halmelan alue laajenee. Uusilla tonteilla on ihanteellinen sijainti metsäisen taajaman reunalla. Lähellä ovat kaikki päivittäin tarvittavat palvelut, kuten lähikauppa, päiväkoti ja yhtenäiskoulu sekä monet harrastusmahdollisuudet.

Päivittäin tarvittavat palvelut lähellä

Halmelan alueen tonteilta on hyvät kulkuyhteydet palveluiden luokse. Lähikauppa sekä Ilmaristen päiväkoti ja yhtenäiskoulu sijaitsevat kilometrin päässä. Liedon keskustassa, kuuden kilometrin päässä on kirjasto, pankki ja terveyskeskus. Keskustaan matkan voi taittaa mukavasti vaikka pyöräillen kevyen liikenteen väyliä pitkin. Lähin suuri kauppakeskus sijaitsee 15 minuutin automatkan päässä. Turun keskustan palveluiden luokse Halmelan alueelta ajaa autolla 20 minuutissa.

Monien harrastusmahdollisuuksien tuntumassa

Halmelan alueen lähellä on useita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Vain muutaman kilometrin päässä sijaitsee Metsämäen hevostalli ja ravirata. Läheinen Aurajoki taas tarjoaa mukavat puitteet melontaharrastukselle kauniissa kansallismaisemissa. Tonttien sijainti on mainio myös aktiiviselle liikkujalle. Valaistu kuntorata sijaitsee kivenheiton päässä tonteilta ja metsäpolut vievät Maarian altaalle asti. Liedon keskustassa sijaitsevat sm-tason frisbeegolf- ja maastopyöräradat.

Koti keskellä luonnonkauniita maisemia

Tonttien lähimaasto on oiva paikka luonnossa liikkumiseen. Asukkaita ilahduttavat aivan kotioven takana runsaat sieni- ja marjamättäät. Aurajoki rantatörmineen ilahduttaa asukkaita vuoden ympäri. Nautelankoskelle (koski, museo, luontopolku) on alueelta sujuva pyöräreitti ja kauempana on suosittu Kuhankuonon retkeilyreitistö, jonka merkityt polut, sillat ja pitkospuut odottavat kulkijaa.

Kartta - Ilmarinen / Halmelan laajennus 2

Tällä hetkellä ei enää vapaita tontteja
 

Tontit on lohkottu ja alueen kunnallistekniikka on valmis.

v = kiinteä hinta, vuokrausmahdollisuus

TONTTIEN HAKUOHJE

  • Tonttia haetaan sähköisellä lomakkeella, johon pääsee yläpuolella olevassa kartassa tonttia klikkaamalla. Kartan oikeaan laitaan avautuu ikkuna, jossa on ensin tontin tiedot ja niiden alapuolella kohdat '+ lisää tämä tontti hakemukseen' ja 'siirry hakemukseen'.
  • Voit avata karttaikkunan myös omaan välilehteen tästä: https://kartta.lieto.fi/link/VA6ZG
  • Tonttia valitessanne, ottakaa maastoon mukaan asiantuntija ja tutustukaa rakentamistapaohjeisiin ja varmistakaa, että haluamanne talo sopii tontille, jota haette.