Ilmarinen

Wärtsilän Majan alue

Alueen tonteilla on ihanteellinen sijainti metsäisen omakotialueen sydämessä. Rauhaisaa asuinaluetta lähellä ovat kaikki päivittäin tarvittavat palvelut, kuten lähikauppa, päiväkoti, ala- ja yläkoulut sekä monet harrastusmahdollisuudet.

Päivittäin tarvittavat palvelut lähellä

Wärtsilän majan alueen tonteilta on hyvät kulkuyhteydet monien palveluiden luokse. Lähikauppa sekä Ilmaristen päiväkoti, ala- ja yläkoulu sijaitsevat vain 500 metrin päässä. Liedon keskustassa, kolmen kilometrin päässä on kirjasto, pankki ja terveyskeskus. Keskustaan matkan voi taittaa mukavasti vaikka pyöräillen kevyen liikenteen väyliä pitkin. Lähin suuri kauppakeskus sijaitsee 15 minuutin automatkan päässä. Turun keskustan palveluiden luokse Wärtsilän majan alueelta ajaa autolla 20 minuutissa. Liikkuminen on sujuvaa myös julkisen liikenteen, Fölin kyydissä, joka liikennöi Liedosta Turkuun ja lähialueille Raisioon, Naantaliin ja Kaarinaan.

Monien harrastusmahdollisuuksien tuntumassa

Wärtsilän majan alueen lähellä on useita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Vain muutaman kilometrin päässä sijaitsee Metsämäen hevostalli ja ravirata. Läheinen Aurajoki taas tarjoaa mukavat puitteet melontaharrastukselle kauniissa kansallismaisemissa. Tonttien sijainti on mainio myös aktiiviselle liikkujalle. Maastojuoksun ja -hiihdon valaistut radat mutkittelevat aivan tonttialueen vierestä ja maastopyöräilystä innostuneet

voivat kurvailla metsän siimeksessä vastavalmistuneella pyöräilyradalla.

Koti keskellä luonnonkauniita maisemia

Tonttien lähimaasto on oiva paikka luonnossa liikkumiseen. Asukkaita ilahduttavat aivan kotioven takana runsaat sieni- ja marjamättäät. Aurajoki rantatörmineen ilahduttaa asukkaita vuoden ympäri. Kauempana on suosittu Kuhankuonon retkeilyreitistö, jonka merkityt polut, sillat ja pitkospuut odottavat kulkijaa.

Kartta - Ilmarinen / Wärtsilän Majan alue

Wärtsilän majan ja Halmelan kentän alueen
vapaat tontit

Ammattirakentajille:

AP-tontti 32284/6 5868 m² 1 467 k-m² 205 380 € VARATTU
AR-tontti 32285 2656 m² 797 k-m² 95 640 €  
Alueen tontit ovat heti varattavissa.
Alueen kunnallistekniikka on valmis ja tonteille pääsee rakentamaan heti.